wandafwerking  Bulthuis Schildersbedrijf
Van kwaliteit verzekerd

Glaswerken van Bulthuis Schildersbedrijf uit Groningen

Scherven brengen geluk, maar toch is het geen leuke verrassing als u glasschade in uw pand ontdekt. Gelukkig zijn de vakmensen van Bulthuis Schildersbedrijf van alle markten thuis. We vervangen en plaatsen diverse soorten glas bij bedrijven en particulieren.
 

Plaatsing en vervanging van glas

Wij staan bekend om onze schilderdiensten voor binnen en buiten, maar zijn daarnaast al jarenlang gespecialiseerd in glaswerken. Heeft u een diepe kras of ster ontdekt, of is er een ruit gebroken? We komen langs om de schade op te nemen en te bekijken of we dit gaan vervangen. Bij vervanging kunt u kiezen uit diverse soorten glas. Wilt u hetzelfde type glas als het huidige glas of wilt u direct van de kans gebruikmaken om duurzaam isolatie- of dubbelglas te laten plaatsen?

Wij leveren onder meer:

  • isolatieglas
  • zonwerend glas
  • dubbelglas
  • enkelglas
  • veiligheidsglas

Voor glaswerken in Groningen en omstreken belt u Bulthuis Schildersbedrijf: 050 - 3012587.

binnenschilderwerk Bulthuis Schildersbedrijf

Houtrotreparatie

Het hout in met name buitendeuren en -kozijnen heeft veel te verduren. Hout vervormt namelijk onder invloed van weersomstandigheden. Is het warm buiten, dan krimpt het hout en regent het veel dan zet het uit. Heeft u houtrot ontdekt? Wij komen langs om de zwakke plekken in deuren en kozijnen op te sporen en deze aan te pakken.

Contact opnemen