schilders Groningen
Een stralend visitekaartje

Buitenschilderwerk voor bedrijven en particulieren

Uw bedrijfspand is het visitekaartje van uw onderneming. Een goed onderhouden pand laat een goede indruk achter bij uw klanten, partners en werknemers.
U zult er misschien niet snel bij stilstaan, maar ook uw particuliere woning is een pronkstuk. Een visitekaartje voor uzelf, uw buren en uw visite. 
 

Bulthuis Schildersbedrijf in Groningen verduurzaamt uw pand

Een woning of kantoor dat er aan de binnenkant geheel naar uw wens uitziet, is erg belangrijk. Die rustgevende of juist fleurige verfkleur op de muur zorgt voor een aangename sfeer waar u zich helemaal bij thuis voelt. Net zo belangrijk is het om de buitenkant van uw pand onderhanden te nemen. Dit zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling van uw gebouw, maar ook voor een verduurzaming ervan. Zo houdt u uw pand in goede conditie en beschermt u het tegen de verschillende weersinvloeden. Op die manier behoudt u de (meer)waarde van uw pand. We raden u dan ook aan uw pand eens in de vijf jaar te laten schilderen.

Het beste voor uw pand
Een pand dat van top tot teen straalt, daar zorgen wij van Bulthuis Schildersbedrijf uit Groningen voor. Sinds 1908 realiseren wij voor uiteenlopende klanten in Groningen hoogwaardig en vakkundig buitenschilderwerk. Onze professionele werknemers werken uitsluitend met de beste producten en zorgen gegarandeerd voor het gewenste resultaat.

Bulthuis Schildersbedrijf buitenschilderwerk

Waar komen wij zoal voor langs?

Naast gevels en kozijnen schilderen we buitendeuren en -muren, schuttingen en andere hekwerken. Bulthuis Schildersbedrijf heeft daarnaast ook ervaring met buitenschilderwerkzaamheden voor monumentale panden. Hierbij houden we rekening huidige stijl en uitstraling van het pand.

Ook een onberispelijk resultaat voor uw pand? Neem voor meer informatie over buitenschilderwerk in Groningen contact met ons op: 050 - 3012587.