buitenschilderwerk Bulthuis Schildersbedrijf
Een aanvulling op uw interieur

Binnenschilderwerk van Bulthuis Schildersbedrijf in Groningen

De woonkamer, keuken, badkamer, kantoorplek en kantine: het zijn ruimtes waarin dag in dag uit bewogen, gewerkt en geleefd wordt. Bulthuis Schildersbedrijf in Groningen zorgt voor een interieur waar u zich helemaal op uw gemak voelt.
 

De deskundigheid spat ervan af

Wist u dat okergeel weer terug is van weggeweest? En dat contrasterende kleuren juist bij elkaar goed tot hun recht kunnen komen? De specialisten van Bulthuis zijn van alle nieuwste kleur- en interieurtrends op de hoogte. In combinatie met onze jarenlange ervaring en ongeëvenaard vakmanschap bieden wij u voor elke klus advies op maat. Dus bent u toe aan een nieuw interieur, dan zorgen wij voor mooi en hoogwaardig binnenschilderwerk. 

Precies zoals u het voor ogen had

De muren in uw woning schilderen of de deuren van uw bedrijfspand van een nieuwe lik verf laten voorzien? Moeilijk te bereiken plekken of een simpel karweitje? Geen klus is voor onze specialisten te groot of te moeilijk, Wij gaan zowel bij particulieren als bedrijven aan de slag. Bij ons bent u verzekerd van het gewenst resultaat.

Wilt u de mogelijkheden bespreken? Voor advies, een afspraak of vrijblijvende prijsopgave belt u 050 - 3012587.