binnenschilderwerk Bulthuis Schildersbedrijf
Wandafwerking van kwaliteit

Behangwerk voor panden, woningen en kantoren

De wanden in uw pand beslaan aardig wat ruimte. Ze zijn dan ook bepalend voor de uitstraling van uw interieur. Bulthuis Schildersbedrijf uit Groningen creëert voor uw woning of kantoor precies de sfeer die u voor ogen heeft. 
 

De behangers uit Groningen komen naar u toe

Behang is een perfecte aanvulling voor uw interieur. Maar voor welk behang gaat u: bijvoorbeeld rustig klassiek behang of opvallend fotobehang? Ook glasvezel-, vlies- en vinylbehang behoren tot de mogelijkheden.

Naast de diverse soorten behang zijn er ook nog tal dessins, motieven, structuren en afwerkingen waar u uit kunt kiezen. Kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken? Wij komen graag langs om u te adviseren over de mogelijkheden.

Geef het werk uit handen
Behangen lijkt een eenvoudige klus, maar vergt uiteindelijk veel tijd en geduld. Om het behang mooi en strak op de muur te bevestigen is behendigheid en vakmanschap vereist. Onze deskundige werknemers hebben het behangen al jaren in de vingers. Het uit handen geven van uw project heeft nog meer voordelen. Wij werken met de beste producten en materialen. Dit zorgt ervoor dat wij snel en vakkundig aan de slag kunnen gaan en u in een mum van tijd van uw nieuw behangen wanden kunt genieten.

Bulthuis Schildersbedrijf

Aan de slag

Voordat we bij u aan de slag gaan, nemen we het project nog uitgebreid met u door. Zo weet u zeker dat wij uw wensen en ideeën uitwerken tot het gewenste eindresultaat.
Wilt u de mogelijkheden voor uw pand bespreken of direct een vrijblijvende offerte aanvragen?
Bel 050 - 3012587.